Etusivu » RAKENNUSPALVELU J. MARTTI & CO OY

RAKENNUSPALVELU
J. MARTTI & CO OY

Rakennusalan konkari luottaa Ekopartnereihin

Rakennusalalla jätteiden käsittely on ottanut viime vuosina harppauksia eteenpäin. Purku- ja rakennustöissä syntyvän jätteen lajittelu on tärkeä osa kannattavaa projektia, mutta myös yrityksen arvoista kumpuava valinta.

Vaativiin rakennuspalveluihin ja saneeraustöihin erikoistunut Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy lajittelee jätteensä tarkkaan.

Ekopartnerit toimittaa rakennusliikkeelle kaikki sen työmailla tarvitsemat jätepalvelut.

 

Vastuullisesti, kestävästi ja laadukkaasti

Rakennuspalvelu J. Martti on Varsinais–Suomessa urakoiva korjausrakentamisen konkari, joka on tunnettu täsmällisestä työstään.

– Tuotamme rakentamisen palveluita kestävästi, vastuullisesti ja laadukkaasti. Me työskentelemme asiakasta, työkaveria ja ympäristöä kunnioittaen, toimitusjohtaja Riku Peltonen kertoo.

Rakennuspalvelu J. Martin kohteet toteutetaan kestäviksi ja kestävästi. Se tarkoittaa, että aikataulut pitävät, materiaalien valintaan kiinnitetään erityistä huomiota ja laskelmat tehdään tarkasti.

– Saamme Ekopartnereilta tarkat raportit, jotka auttavat urakoiden suunnittelussa.

Kierrätys kannattaa

Rakennusliikkeen arjessa jätettä syntyy valtavia määriä. Jätteiden lajittelu työmaalla kannattaa, sillä jatkokäsittelyä vaativa sekalainen rakennusjäte on jätteistä kalleinta.

– Lajittelemme työmailla niin puu-, betoni, metalli-, energia-, muovi- ja pahvijätteen kuin eristeet ja kipsilevytkin. Erityisen tarkkoja olemme vaarallisten jätteiden ja haitta-aineiden, kuten asbestin lajittelussa, Peltonen listaa.

– Suurimmat jätekilot syntyvät linjasaneeraustöiden laatta- ja betonijätteestä.

Peltonen on tyytyväinen Ekopartnereiden kalustoon. Ohikulkijat ja asukkaat saattavat käyttää työmailla olevia lavoja omien jätteidensä hävittämiseen, jolloin lavojen siistimiseen menee ylimääräistä aikaa. Kannelliset ja lukittavat lavat ehkäisevät jätteiden kastumista ja ilkivaltaa eli lisäkustannuksia.

 

Yhteistyökumppanit kasvavat yhdessä

Rakennuspalvelu J. Martti on tehnyt yhteistyötä Ekopartnereiden kanssa jo vuosikymmenen ajan. Kierrätys on yritykselle paitsi lain ja käytännön sanelema seikka, mutta myös sydämen asia.

– Kierrätys on asia, johon haluamme panostaa. Porukka työmailla on tullut entistä tarkemmaksi jätteiden lajittelussa, Peltonen kertoo.

Rakennuspalvelu J. Martti on kasvanut yhdessä Ekopartnereiden palvelujen kanssa. Tuttu yhteyshenkilö ja pitkä asiakassuhde helpottavat rakennusyrityksen arkea.

– Saamme samalta luukulta kaikki jätepalvelut jätelavojen kuljetuksesta niiden tyhjennykseen, Peltonen kiittelee.

DSC03098